Home Wie is Wie? Kevin Bollengier

Kevin Bollengier

RC Mid- & Zuid West-Vlaanderen

In 1996 werd Kevin Bollengier geboren te Izegem waar hij nog steeds woont. Kevin is werkstudent en combineert zijn job als cybersecurity consultant met zijn 4e diploma “International Business Management” aan Hogeschool West-Vlaanderen. Kevin had reeds vroeger interesse in politiek tijdens de lessen geschiedenis. Hoewel hij pas later lid werd van een jongerenpartij, is zijn engagement niet te min.

Gedreven leeuw met passie en Vlaamse werkattitude

Kevin heeft reeds verschillende diploma’s behaald in het kader van cybersecurity en IT management. Op dit moment wil hij zijn IT kennis verbreden met meer algemene management kennis. Daarom nam hij de beslissing om als werkstudent zijn studiecarrière nog verder te zetten.

Daarnaast werd Kevin ook lid van Jong N-VA in Izegem. Wanneer de politieke interesse eenmaal begon te groeien besloot hij om meer engagement op te nemen zoals afdelingsraadslid te worden. In 2021 werd Kevin verkozen tot ondervoorzitter van zijn lokale afdeling in Izegem. Dit motiveerde hem dan ook om zich nog verder te engageren binnen de partij om zich verkiesbaar te stellen als Regio Coördinator in 2022.

Work hard, play hard

In zijn (beperkte) vrije tijd houdt Kevin van een goed feestje of een avondje gamen. Hij is een enorme fan van festivals en is daar in de zomer ook vaak te vinden. Kevin is ook altijd te vinden voor een terrasje met een pint in de hand.

Kevin Bollengier
Izegem
31 okt 1996