Home Wie is wie? Jeroen Bergers

Jeroen Bergers

RC Vilvoorde

MOTOR VAN VERNIEUWING

Jeroen Bergers is ondanks dat hij nog enorm jong is regiocoördinator van Groot-Vilvoorde, voorzitter van Jong N-VA Vilvoorde en de eerste Vlaamsgezinde jongerenvertegenwoordiger ooit verkozen in de Vlaamse jeugdraad. Zo past hij perfect in de motor van Vernieuwing waar Tomas Roggeman met Jong N-VA voor wil zorgen.

JONGEREN EN POLITIEK

Rode draad in al Jeroen zijn engagementen is dat hij jongeren een stem wil geven om te wegen op het beleid. Jongeren kunnen namelijk enorm veel bereiken als ze hun stem laten horen, maar beseffen dit vaak nog niet volledig. Zo is Jong N-VA Vilvoorde bijvoorbeeld het grootste politieke platform op sociale media in de lokale Vilvoordse politiek en een belangrijke factor in verschillende debatten.

ALLROUNDER

Naast een natuurlijke interesse in de Vlaamse identiteit volgt Jeroen in de Vlaamse jeugdraad alle beleidsdomeinen waar de Vlaamse jeugdraad op wil wegen op. Dit zoals we hem kennen met een enorme dosis aan enthousiasme en doorzettingsvermogen. De thema’s waar de Vlaamse jeugdraad op wil wegen zijn: Mobiliteit, Onderwijs, Psychisch Welzijn, Diversiteit, Europa en de Verenigde Naties. Zo is Jeroen een beetje thuis in alle markten.

VISIE VOOR DE REGIO

In Groot-Vilvoorde wil Jeroen werken aan een breed netwerk van Jong N-VA’ers. Zo kunnen de verschillende afdelingen samen een vuist maken om op tafel te kloppen en te wegen op het lokale beleid. De opstart van nieuwe afdelingen is hier een belangrijk onderdeel in, maar een goede samenwerking met nationaal is even cruciaal.

Jeroen Bergers
Vilvoorde
07 apr 2000
Tel.
0488 97 73 89