Home N-VA congres 2023 - Jong N-VA amendeert

N-VA congres 2023 - Jong N-VA amendeert

Op zaterdag 18 maart vanaf 10u zijn alle Jong N-VA leden welkom om mee te beslissen over welke amendementen Jong N-VA gaat indienen op de congresteksten van de N-VA.

Onze afspraak is op het N-VA partijsecretariaat, Koningsstraat 47 bus 6 te Brussel.

Jullie voorstellen van amendering hadden we graag ontvangen tegen maandag 13 maart 2023.

Wie de volledige dag komt krijgt een broodjes maaltijd aangeboden. Ook zonder ingediende amendementen ben je welkom om te komen stemmen.

Heb je veel amendementen dan kan je via Jong [at] n-va.be of hier een opvragen om ze in te vullen en door te sturen voor maandag 13 maart.

Je kan een voorstel op 3 manieren bijsturen. Je mag het volledig laten schrappen, maar dan moet je ook een nieuw voorstel indienen, dat past binnen de 10 ambities, en het totaal aantal voorstel blijft 100. Je mag voorstellen een deel van de resolutie te vervangen ofwel er een deel aan toe te voegen.
Gelieve hier te motiveren waarom u bovenstaand amendement voorstelt.
Gelieve de volledige, geamendeerde resolutie uit te schrijven. Vermeld hierbij altijd de volledige bewerkte resolutie (dus geen losse zinsdelen)!

Per amendement dien je 1 formulier in. Dien je liever alles in 1 document in, mail jong [at] n-va.be en we bezorgen je het sjabloon voor de juiste volgorde.