Home Congres Eigen Koers

Eigen Koers

Eigen Koers

Tussen vrijdag 29 oktober tot zondag 31 oktober legt Jong N-VA haar 'Eigen Koers' tijdens het Jong N-VA congres 2021. Dit congres zal doorgaan in het Felix Pakhuis in Antwerpen. Congresvoorzitter dit jaar is Glen De Waele. De concrete agenda vind je hier.

Wil je graag mee debatteren? Schrijf je dan snel in via het inschrijvingsformulier! Daar vind je ook de praktische informatie omtrent je verblijf en aanwezigheid. 

Je zal als lid mee kunnen debatteren in de commissies Onafhankelijkheid, Justitie en Veiligheid, Welzijn, Europa en Economie. Alle leden en afdelingen kunnen amendementen indienen op de teksten.

'Eigen Koers' op ronde

Jong N-VA trekt doorheen gans Vlaanderen om haar congresteksten voor te stellen. In het weekend van 17 september gaat de Eigen Koers op Ronde met stops in Brussel, Gent, Genk en Antwerpen. Op 25 september zet de partij voet aan wal in Kortrijk.

Op deze dagen licht Jong N-VA de congresteksten toe. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om hierover vragen te stellen of je amendement(en) af te toetsen. Graag vragen we op voorhand een seintje te laten indien je aanwezig bent.

Glen De Waele

Glen De Waele

Penningmeester - Congresvoorzitter Eigen Koers