Home Agenda WinterTreffen 2022
04
mrt
2022
06
mrt
2022

WinterTreffen 2022

Vormingscentrum Destelheide, Dworp

WINTERTREFFEN 2022: KRACHTVOER VOOR JE JONG N-VA-AFDELING

Naar goede gewoonte gaan we met Jong N-VA ook dit jaar weer op WinterTreffen. Helaas kon dit vorig jaar niet doorgaan wegens de coronapandemie, maar dit jaar ben je opnieuw welkom in Vormingscentrum Destelheide. We ontvangen je graag vanaf vrijdag 4 maart 2022 vanaf 18 uur voor een weekend vol van leuke activiteiten en plezier met andere jonge leeuwen en gasten.

Workshops, sprekers en netwerking

Onder andere hoofdeconoom en hoofd van de studiedienst van de N-VA Sven De Neef komt spreken over het aankomende N-VA-congres in 2023. Er zullen ook workshops georganiseerd worden over het hoe en wat voor de communicatie van je lokale afdeling. En uiteraard is het WinterTreffen ook het ideale moment om andere Jong N-VA'ers te leren kennen!

Kom je mee?

Je geniet in een natuurrijk gebied van dit weekend - volpension - met boeiende sprekers en leuke netwerking tussen Jong N-VA’ers. We verblijven op het domein van het Vormingscentrum Destelheide, Destelheidestraat 66 in Dworp. Parking vind je op het domein. Kom je met het openbaar vervoer? Contacteer ons via jong [at] n-va.be (subject: Inschrijving%20WinterTreffen%202022)  en wij voorzien een pendel van aan het station van Halle. 

Gelieve het totale bedrag van 60 euro te betalen op het Jong N-VA rekeningnummer BE14 7330 0911 3683 met vermelding 'Wit2022 en je naam'. Het ledencongres op zondagochtend is gratis.

Programma

VRIJDAG 4 MAART

18.00 uur                 Verwelkoming en avondeten

19.30-21.00 uur        Philippe Kerckaert (N-VA-woordvoerder)

Philippe Kerckaert is de woordvoerder van de N-VA en komt ons in geuren en kleuren uitleggen hoe hij toe ziet hoe N-VA in de pers verschijnt. Waar staat N-VA voor? Welke strategie volgt hij? Hij legt ook uit wat de valkuilen kunnen zijn bij journalisten en waar je op moet letten. Een verhaal van achter de schermen om beter te communiceren. Alert zijn is dus niet alleen bij de pers de boodschap! ;-) 

ZATERDAG 5 MAART

9.30-10.30 uur         De do's & don'ts voor sociale media in 2022

11.00-12.00 uur       Theo Francken - NAVO - Hersendood of klaar voor de toekomst?

13.30-15.30 uur       Sven De Neef (hoofd studiedienst N-VA)

Sven De Neef is hoofd van de studiedienst van de N-VA. Hij komt spreken over het aankomende N-VA-congres van 2023.

16.00-18.00 uur        Brainstorm over het N-VA-congres 2023

Avondprogramma:   Nog te bepalen

ZONDAG 6 MAART

Kies mee de nieuwe ploeg voor Jong N-VA!

Na twee mooie jaren met de huidige bestuursploeg is weer het moment gekomen om nieuwe verkiezingen te organiseren. Er staat de komende jaren een boeiende periode te wachten en er blijft heel wat werk op de plank.

Om die uitdaging met volle goesting aan te pakken, verkiezen we een nationaal dagelijks bestuur van Jong N-VA. De verkiezing begint om 10 uur. Je registratie als kiezer start om 09u30.

De bestuursploeg bestaat uit:

  • een voorzitter;
  • een N-VA-partijbestuurslid;
  • een afdelingsraadsvoorzitter;
  • een secretaris;
  • een penningmeester;
  • dagelijkse bestuursleden.

De algemeen voorzitter en het N-VA-partijbestuurslid worden verkozen door de algemene ledenvergadering. De rest van het dagelijks bestuur wordt verkozen op de afdelingsraad, die aansluitend op de ledenvergadering plaatsvindt in de namiddag.

Hou alvast je brievenbus in de gaten voor de uitnodiging en de praktische informatie om je kandidaat te stellen.

Datum & uur

Vrijdag 4 maart 19u00 tot zondag 6 maart 12u00

Contactpersoon

Jong N-VA secretariaatjong [at] n-va.be

Links