Home Agenda KUBB-TORNOOI, Cantus EN LEDENBARBECUE 2021
04
sep
2021

KUBB-TORNOOI, Cantus EN LEDENBARBECUE 2021

Domein Puytvoet - Sint-Niklaas

In de hoop dat we covid achter kunnen laten organiseren we voor al onze Jong N-VA leden een Kubb-tornooi, Ledenbarbecue en Cantus als opener van het jaar 2021-2022. Onze jaarlijkse 11-juli prijs voor de Jong N-VA afdeling en orde van de Klauwaard voor verdienstelijke Jong N-VA'ers zullen we er uitreiken.


Programma zaterdag 4 september:

15u-17u: Kubb-tornooi
17u-18u: Aperitief en 11-juli prijzen
18u-20u: BBQ
20u30-22u30: Cantus

Kubb-Tornooi

Als je wilt deelnemen aan het Kubb-tornooi kan je met een eigen ploeg inschrijven. Noteer dan hier je namen. Maak je liever deel uit van een willekeurige ploeg dat we maken bij de start van het tornooi, laat hier dan ook je interesse ervoor achter.

Barbecue

Iedereen betaalt 25,00 euro voor het groenten- en saladebuffet met sauzen, 300gram vlees assortiment of vegetarisch en een welkomstdrank. 

Cantus

Neem deel aan de cantus voor 10,00 euro. Als je meedrinkt zonder alcohol, laat je het ons weten. We zullen samen zoeken naar een alcohol vrij alternatief.

Overnachting

Na de cantus kan je blijven slapen in onze locatie. Jij voorziet een slaapmatje/-matras en slaapzak. Wij voorzien geen ontbijt.

Prakisch

Zo geraak je op het domein 'Puytvoet'  en zijn kamphuis Zeveling.

  • Motorvoertuigen bereiken het domein via Industriepark-West en Puytvoetwegel (langs de Wase Tennisclub)
  • Fietsers en voetgangers bereiken het domein via de Puitvoetstraat, langs de Puytvoetwegel (de dreef tussen huisnummer 91 en 99)
  • Openbaar vervoer per bus van De Lijn. Vanaf NMBS Station Sint-Niklaas of Grote Markt naar Waasland Shopping Center, waar je afstapt en te voet verder gaat via de Puitvoetstraat tot aan de Puytvoetwegel (de dreef tussen huisnummer 91 en 99).  Via deze wegel ben je na 300 m gearriveerd op het domein.

Schrijf je hier in

Kubb tornooi

Datum & uur

Zaterdag 4 september vanaf 15u00

Links