Home Agenda Amerikaanse verkiezingen met Jason Emert
21
okt
2020

Amerikaanse verkiezingen met Jason Emert

Online

We krijgen de kans om rechtstreeks te horen hoe de campagne voor de presidentsverkiezingen verloopt in de Verenigde Staten. Samen met Jason Emert bespreken we de verschillende kandidaten, de campagne en de gevolgen voor Europa en de wereld. 

Jason is de voormalige voorzitter van de International Young Democrat Union (IYDU), 's werelds grootste centrumrechtse en conservatieve politieke jeugd- en jonge professionele organisatie, en de Young Republican National Federation (YR) in de Verenigde Staten. Hij heeft in bijna drie dozijn landen gewerkt aan hun rechtsstaat, democratisering en politieke participatie. Hij woont in zijn thuisstaat Tennessee met zijn vrouw Lauren en hun pasgeboren zoon James.

Jason Emert is advocaat, politiek adviseur en adjunct-hoogleraar internationaal recht. Bovendien is hij de oprichter van The Emert Group, een internationaal adviesbureau en overheidsrelaties. Daarnaast is Jason voorzitter van de American Bar Association Young Lawyers Division International Law Committee en maakt hij deel uit van de Teaching Public International Law en International Humanitarian Law Committees van de American Branch of the International Law Association (ABILA).

https://jongnva.whereby.com/amerikaanse-verkiezingen-met-jason-emert

Jason Emert

Datum & uur

Dinsdag 21 oktober van 20u00 tot 21u30

Contactpersoon

Jong N-VA secretariaatjong [at] n-va.be